Information

Hasselø Rideudstyr
10064775
Hasseløvej 90, 4800 Nykøbing F.
54861537
info@hasselorideudstyr.dk

Åbningstider i butik:
Mandag – Fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-13.00
Søndag: Lukket

Bestilling

På hasselørideudstyr.dk kan du bestille varer via vores website. Har du forespørgsler til varer, som ikke er på vores side, er du velkommen at kontakte os. Vi tager forbehold for udsolgte varer, og udsalgs/nedsatte varer, i forhold til vores lagerbeholdning. Vær opmærksom på at farver på billeder kan være svære at gengive. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Du skal være fyldt 18 år for at handle på hasselørideudstyr.dk – er du under 18 skal du have samtykke fra dine forældre.

Leveringsinformation

hasselørideudstyr.dk bruger GLS som pakkelevering, og lagervarer vil almindeligvis blive afsendt indenfor 1-3 arbejdsdage. Hasselø Rideudstyr tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering, men ellers vil leveringstiden være 2-3 dage, når pakken er afsendt. Leveringstiden kan dog variere, ved bestillingsvarer, grundet vores leverandører i udlandet.
Forsendelse med GLS er nemt, hurtigt og enkelt. Alt du skal gøre, er at vælge den pakkeshop der ligger nærmest dig, og så har du god tid til at afhente din pakke. Du kan også sende din pakke direkte til dit arbejde, hvis virksomheden har en fast åbningstid.

Hasselø Rideudstyr er ikke ansvarlig for forsinkelser hos GLS. Vi forbeholder os retten til forsinkelser i spidsbelastningsperioder.

Fragtpriser:
Afhent din pakke i Hasselø Rideudstyr: 0,-
Danmark – Standardlevering til pakkeshop (1-3 dage): 39,- (uanset pakkens størrelse)
Danmark – Levering til privatadresse: 59,- (uanset pakkens størrelse)
Udlandet: Ring for pris

Betaling

På hasselørideudstyr.dk kan du betale med: Visa, Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron og Mastercard Debit.

Hasselø Rideudstyr beskytter alle dine kortoplysninger, som du indtaster ved køb af varer, med SSL (Secure Socket Layer). Dette betyder, at uvedkommende ikke kan få adgang til at aflæse dit kortnummer eller andre informationer, under transaktionen med PBS.

Alle priser er angivet i DKK, danske kroner, inkl. dansk moms.

Beløbet hæves først på din konto, når transaktionen godkendes.

Det er gratis at betale i webshoppen, der er ingen kortgebyrer.

Reklamation

Hasselø Rideudstyr yder 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader, slitage og ringe vedligeholdelse. Ved reklamation skal Hasselø Rideudstyr ALTID kontaktes inden varen sendes retur, enten på E-mail eller telefonisk (Se ”Information”). Derudover skal du vedlægge en kopi af ordreseddel, skrive dit telefonnummer eller mail-adresse, samt en årsagsbeskrivelse, når varen sendes retur. Alle reklamationer skal være rengjorte, ved tilbagelevering, i modsat fald, forbeholder vi os ret til dækning af omkostninger. Du betaler selv for at returnere varen. Pakken skal sendes direkte til:

Hasselø Rideudstyr

Hasseløvej 90

4800 Nykøbing F.

DK

Returnering og fortrydelsesret

Varer der ønskes returneret, skal vi have modtaget i butikken indenfor 30 dage. Du skal blot udfylde vores standard returseddel, som du kan downloade her:

Hent vores returseddel

Eller følge linket nederst på siden.

Når du har udfyldt retursedlen, vedlægges den sammen med forsendelsen af returvarer.
Du betaler selv for at returnere varen, i forbindelse med fortrydelse. Pakken skal sendes direkte til:

Hasselø Rideudstyr
Hasseløvej 90
4800 Nykøbing F.
DK

Varens stand:
Varen skal være ubrugt og i original emballage, i modsat fald, forbeholder vi os ret til dækning af omkostninger. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug – varen skal stadig kunne sælges, som var den ny.

OBS! Fodervarer kan ikke returneres. For din fodervaresikkerhed, må foder kun gå frem.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, vil pengene for produkterne blive udbetalt til kunden, når den returnerede ordre er fysisk modtaget på vores lager. Vi vil forsøge at refundere ved brug af den samme metode, der anvendes til at foretage betalingen. I nogle tilfælde skal kunden oplyse Hasselø Rideudstyr om deres kontooplysninger (IBAN/SWIFT) for at få refusion. Beløbet vil blive tilbageført i løbet af 14 dage.

Persondatapolitik

For at kunne indgå aftale med os på hasselørideudstyr.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonummer
E-mail-adresse

Vi registrer og videregiver dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig – dette gælder virksomheden GLS.

Personoplysningerne registreres hos Hasselø Rideudstyr, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af det udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for hasselørideudstyr.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på hasselørideudstyr.dk er Henrik Teddy Pedersen

Oplysninger afgivet til hasselørideudstyr.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Kontakt

Tøv ikke, spørg endelig!

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe eller skrive. Vi anbefaler at du ringer, da det er sådan, vi bedst muligt kan rådgive/hjælpe dig. Det er muligt at skrive til os døgnet rundt, dog kan du først forvente svar i butikkens åbningstider (Se butikkens åbningstider under ”Information”). Vi bestræber os på, at svare tilbage indenfor 24 timer (dette gælder både E-mail og beskeder på Facebook).

Telefon: 54 86 15 37
Email: info@hasselorideudstyr.dk

Du kan også skrive til os, via vores Facebookside: https://www.facebook.com/hasselorideudstyr/